Borsec
Giusto Natura
Aquatique
Stanceni
Albacher

Despre Romaqua

ROMAQUA GROUP Borsec, este o companie cu capital integral autohton si privat, infiintata in anul 1998, cu o cifra de afaceri de 145 milioane de euro. In cei peste 16 ani de activitate s-au realizat investitii semnificative insumând peste 220 de milioane de euro, mai ales in tehnologii si echipamente de varf la nivel mondial, in vederea obtinerii de produse la cel mai înalt standard calitativ.

Romaqua Group este o companie pentru un mediu verde. Investitiile directe si indirecte privind protectia mediului se traduc in tehnologii ce conduc la economii de combustibil si energie, reducerea noxelor, deseurilor, etc., in proiecte de mediu, protejarea rezervatiilor naturale, in procesul de recuperare si valorificare a deseurilor rezultate in urma productiei, protectia perimetrelor hidrogeologice, reciclarea interna a preformelor, statii performante de epurare tocmai pentru a garanta evacuarea unei ape curate, management performant al consumului de apa si CO2.

Astfel, prin managementulul eficient al organizării productiei la toate fabricile companiei s-a realizat o medie a consumurilor energetice de 80% fata de media ramurii industriale. In plus, studierea interna a proceselor tehnologice in zona de formare preforme si sticle PET a ajutat la crearea unor retete care au dus practic la folosirea in medie cu 10% mai putin material PET.

Grupul are peste 2.000 de angajati repartizati in 6 fabrici, in localitatile: Borsec, Bucuresti, Busteni, Sebes, Stanceni. Fabrica de bere de la Sebes este un proiect greenfield finalizat in anul 2008 si beneficiaza de cea mai noua tehnologie disponibila in acel moment la nivel mondial.

Romaqua Group este lider pe piata apelor minerale naturale cu brandul Borsec, dar si pe piata bauturilor racoritoare plate cu brandul Giusto Natura, iar brandul Albacher detine un loc fruntas pe piata berii.

Datele de identificare ale companiei Romaqua Group SA sunt: sediul social Str. Carpati nr. 46, Borsec, jud. Harghita, J19/297/2008, CUI RO402911, cont nr. RO84CECEB31930RON3405700, deschis la CEC BANK SA Sala Palatului, capital social subscris si varsat 23.412.798 RON.

Galerie Media: Foto / Video