Despre Romaqua

ROMAQUA GROUP Borsec, societate cu capital integral autohton si privat, infiintata la inceputul anului 1999, a realizat in ultimii ani investitii importante care se ridica pana acum la peste 190 mil. euro, mizand in primul rand pe tehnologii si echipamente de varf la nivel mondial, care sa asigure obtinerea unui produs finit cu cel mai inalt standard calitativ.
Piata de desfacere principala a produselor din portofoliu este cea interna. Astfel, ROMAQUA GROUP dispune de o retea de distributie bine formata, cu acoperire nationala. In prezent, tehnologiile ROMAQUA pentru productia de ambalaje PET si imbuteliere formeaza 21 de linii complete, avand o capacitate totala de imbuteliere de peste 1 miliard de litri pe an.

Pozitia de lider de necontestat pe piata romaneasca a imbuteliatorilor de apa minerala a ROMAQUA GROUP este sustinuta de cea mai mare capacitate de productie si imbuteliere a apei minerale naturale in flacoane din sticla si PET .

Cifra de afaceri a grupului a crescut constant in fiecare an astfel ca, in 2008, a depasit 130 milioane euro.

Preocuparea pentru un standard calitativ inalt a facut ca ROMAQUA sa fie prima firma romaneasca de imbuteliere care a primit certificarea conform ISO 9001 Sistemul de management al calitatii. Alte doua sisteme de management implementate sunt HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) si IFS (International Food Standard), privind asigurarea securitatii produselor alimentare din punct de vedere igienico-sanitar.

ROMAQUA GROUP BORSEC are in portofoliu 8 branduri de succes: APELE MINERALE NATURALE BORSEC, APA MINERALA NATURALA STANCENI, APA MINERALA NATURALA AQUATIQUE OLIGOMINERALA, BAUTURILE RACORITOARE GIUSTO, BAUTURA RACORITOARE QUICK COLA, BAUTURA RACORITOARE LAMAITA, CAFEAUA "METROPOLITAN CAFFE", BEREA ALBACHER.

Datele de identificare ale societatii Romaqua Group SA Borsec sunt: sediul social Str. Carpati nr. 46, Borsec, jud. Harghita, J19/297/2008, CUI RO402911, cont nr. RO 32 RNCB 0073004664390001, deschis la BCR sector 2, capital social subscris si varsat 23.412.798 RON.

Galerie Media: Foto / Video